icon LUUF - Al meer dan 50 jaar een bewezen recept!
icon LUUF - Al meer dan 50 jaar een bewezen recept!

Over LUUF

Cover voor
Cover voor

Al meer dan 50 jaar staat LUUF® voor verlichting van verkoudheid en heeft effectieve producten voor alle leeftijden. LUUF® werd in 1968 ontwikkeld door arts en apotheker Friedrich Böhm. De zachte producten van LUUF® helpen baby’s en jonge kinderen met een verkoudheid. Trouw aan Böhm’s recept voor succes is LUUF® nog steeds een toonaangevende verkoudheids-specialist voor de hele familie.

De producten van LUUF® bieden verlichting bij:

✓ Verkoudheid
✓ Verkoudheidsverschijnselen
​✓ Verstopte neus(jes)

icon

Verkoudheidsbalsem voor baby’s en kinderen

icon

Biedt verlichting bij verkoudheidsverschijnselen

icon

Kwaliteit uit Oostenrijk!

Waarom LUUF®?

Een verkoudheid is vervelend, maar bij kindjes al helemaal. Daarom is het van belang om de verstopte neusjes van de kindjes en de verkoudheid aan te pakken. LUUF® is ontwikkeld voor baby’s en kinderen om op een natuurlijke manier voor verlichting van de luchtwegen te zorgen. LUUF® Verkoudheidsbalsem voor Baby’s is mild voor de gevoelige luchtwegen van baby’s en kinderen tot 3 jaar en bevat geen menthol. LUUF® Verkoudheidsbalsem voor Kinderen (vanaf 3 jaar) bevat wel een aangepaste hoeveelheid menthol voor snelle verlichting van de luchtwegen.

LUUF® Verkoudheidsbalsem voor Baby’s en LUUF® Verkoudheidsbalsem voor Kinderen zijn geneesmiddelen. Niet gebruiken wanneer je allergisch bent voor één van de stoffen in het geneesmiddel (zie productpagina’s van de desbetreffende producten op deze website). Vanwege gehaltes aan kamfer (en menthol in de Kinder variant), mag je als patiënt met astma of andere aandoeningen van de ademhalingswegen die met een duidelijke overgevoeligheid van de ademhalingswegen gepaard gaan, dit middel niet gebruiken. LUUF® Verkoudheidsbalsem voor Kinderen mag vanwege het gehalte aan menthol niet gebruikt worden voor zuigelingen en peuters tot 3 jaar, omdat menthol levensbedreigende benauwdheidsverschijnselen kan veroorzaken bij deze groep. Lees voor gebruik altijd eerst aandachtig de bijsluiter van het product door.